Bedrijf

In het kort

Sinds 1984 actief op de Belgische huisvestiging markt.
Graag ontvangen wij u als gast en heten u een warm welkom in ‘your home away from home’, een comfortabele flat, kamer of appartement, wij verwennen u met oprechte gastvrijheid.

Een verblijf bij ons staat garant voor scherp geprijsde units die schoon, ruim en comfortabel zijn in combinatie met de service van onze attente medewerkers.

Door de jaren heen, zijn wij blijven groeien en vandaag kunnen wij aan ons cliënteel meer dan 800 flats, kamers en appartementen aanbieden verspreid over heel België.

Leuven, Brussel, Antwerpen, Oostende, Brugge, Blankenberge en binnenkort ook Mechelen zijn steden waar wij u een oplossing kunnen aanbieden voor uw kort en of lang verblijf.

We zijn alvast verheugd u te mogen overtuigen van onze kwaliteiten.

Doelgroep

Vakantiegangers en zakenreizigers van over heel de wereld die op zoek zijn naar een tof, betaalbaar verblijf in België.

Voordelen voor onze doelgroep:
- Meest concurrentiële prijs binnen België
- Privacy gedurende uw verblijf
- Een contactpersoon die voor u klaarstaat en alles zorgeloos voor u regelt
- 'We are delighted to offer you the most hospital welcome as we can', voor al onze klanten ten alle tijden’

Missie

- ‘Onze gasten een thuisgevoel geven’.

Samen met u gaat ons team opzoek naar een flattype dat op gebied van uitrusting en prijs het meest aangepast is aan uw noden. Wij hechten veel belang aan klanten tevredenheid
- ‘Geen onpersoonlijke hotelkamer maar een eigen plek’.
U kan zelf bepalen hoe uw kamerinrichting er uit zal zien. Om maximaal te kunnen inspelen op de wensen van onze klanten, bieden wij onze gasten een ruime waaier aan mogelijkheden.

Team

In ons hoofdkantoor in Diest staan er dagelijks meer dan 10 mensen klaar om u te helpen met uw zoektocht naar huisvestiging.
In al onze gebouwen mag u rekenen op een warme ontvangst van onze residence managers die bij vragen of opmerkingen alles voor u tot in de puntjes regelen.

Zoek uw accommodatie