studio in value stay residence mechelen

Ruimte en gezelligheid net zoals thuis

Bij Be-Housing bieden we onze klanten een service die verschilt van een klassiek hotel.

Als u op zoek bent naar een comfortabele en handige plek om te verblijven, biedt Be-Housing een uniek alternatief voor traditionele hotels.

Onze woningen bieden al het comfort van thuis, inclusief wekelijkse schoonmaak, een kitchenette, schone lakens en handdoeken en zelfs een wasmachine en droger voor uw gemak.

Of je nu alleen reist of met je gezin, we hebben verschillende opties om uit te kiezen, variërend van eenpersoonsappartementen tot familieappartementen, van 25 m² tot 100 m² en van korte verblijven tot jaarcontracten, bij ons is alles mogelijk.

Bij Be-Housing zijn we trots op het aanbieden van een op maat gemaakte service om aan de unieke behoeften van elk van onze klanten te voldoen.

Meer voor de correcte prijs

Bij Be-Housing streven we ernaar om ons te onderscheiden van traditionele hotels, niet alleen op het gebied van inrichting, maar ook om onze gasten de juiste prijs voor hun verblijf te bieden.

Daarom bieden we tot 30% goedkopere tarieven dan traditionele hotels.

Elk van onze appartementen is uitgerust met een kitchenette met alle benodigdheden zoals potten, pannen, bestek, een waterkoker en een magnetron.

Het slaapgedeelte is ingericht met een eenpersoons- of tweepersoonsbed, beddengoed, handdoeken, kasten en nachtkastjes, afhankelijk van je voorkeur.

Het woongedeelte heeft een werk-/eettafel, een bank, een salontafel en een tv, zodat je kunt ontspannen zonder de hele tijd in bed te hoeven liggen.

Je hebt alles wat je nodig hebt om je verblijf comfortabel te maken, en je kunt zelfs gezellig gasten ontvangen.

We bieden ook gratis internet zodat je tijdens je hele verblijf verbonden kunt blijven.

family appartment for 6 persons
courtyard in condo gardens leuven

Grenzeloze vrijheid en privacy

Onze appartementen bieden je het gemak van het bereiden van je eigen maaltijden als je liever niet uit eten gaat. Je kunt meteen beginnen zonder probleem.

Onze residentiemanagers respecteren je privacy en geven je alle vrijheid. Je kunt komen en gaan wanneer je wilt, dankzij de verstrekte toegangscodes.

Onze schoonmakers of residentiemanagers komen alleen op jouw verzoek je appartement binnen.