studio in value stay residence mechelen

Ruimte en gezelligheid net zoals thuis

 Ons concept is ontstaan door het anders willen zijn dan een klassiek hotel. 

Wij bieden onze klanten een ander en goedkoper alternatief, wij zijn geen hotel... wij zijn een thuis. Bij ons krijgt u een woonruimte waarin u zich thuis kan voelen.

Van single flats voor één persoon tot familieappartementen voor acht personen, 25 m² tot 100 m², alleen of met het gezin er op uit, kort verblijf van één nacht tot jaarcontracten, bij ons kan het allemaal.

Be-housing biedt u een persoonlijke touch.

Meer voor de correcte prijs

 Niet enkel op gebied van inrichting willen wij anders zijn dan het traditionele hotel, wij willen ook onze gasten de juiste, correcte prijs laten betalen voor hun verblijf. Daarom is Be-Housing wel tot 50 % goedkoper dan een traditioneel hotel.

Wij voorzien iedere flat van een kitchenette met al het noodzakelijk huishoudgerief: potten en pannen, bestek, een waterkoker en een microgolf vullen uw kitchenette. 

De slaapruimte bevat, afhankelijk van uw wens, een enkel of dubbel bed met bedlinnen en handdoeken, kleerkasten en nachtkastje.

De leefruimte bevat een werk/eettafel, een bankstel, een salontafel en tv en geeft u de mogelijkheid te ontspannen zonder steeds in het bed te moeten liggen.

Alles wat u nodig heeft is voorhanden en u kan op een aangename manier gasten ontvangen. 

Uiteraard is ook gratis internet aanwezig opdat U steeds contact zou kunnen houden met uw naasten.

family appartment for 6 persons
courtyard in condo gardens leuven

Grenzeloze vrijheid en privacy

In onze flatjes kan u meteen zelf aan de slag wanneer u niet op restaurant wilt gaan maar gezellig uw eigen maaltijd wilt bereiden. 

Onze residence managers laten u al uw vrijheid. U heeft dankzij de toegangscodes volledig zelf de controle over wanneer u komt of gaat. Uw privacy is gegarandeerd. 

Enkel indien u het vraagt zal uw flat betreden worden door onze residence managers of schoonmaakmedewerkers.