B2B Programma

Bent u op zoek naar accommodatie voor uw werknemers?

Dan bent u op de juiste plaats. Wij zijn al 35 jaar gespecialiseerd in het aanbieden van gemeubelde studio’s en appartementen.
Deze zijn meestal voorzien van een eigen of gemeenschappelijke keuken en sanitaire voorzieningen.
Een ideaal alternatief op een klassiek hotel aangezien de gasten zelfstandig kunnen wonen. Dit met permanentie van een residentie manager om het verblijf zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Krijg meer uit uw budget dankzij ons professioneel programma!

Professionele accommodatie vinden kan best lastig zijn. Als bedrijf moet je er vanuit kunnen gaan dat wanneer er zich veranderingen voordoen in je project, dit niet teveel impact heeft op uw budget.
Ons programma bevat een directe service: Aanpassingen, kamervoorkeuren, betalingstermijnen, last-minute reserveringen en zoveel meer! We regelen dit voor u.
U kan kiezen welke flexibiliteit uw project nodig heeft.
Geïnteresseerd? Vul vrijblijvend ons informatieformulier in en we nemen spoedig contact met u op.

  • Budget Friendly
  • Direct customer service
  • Flexibility options
  • Easy and transparant

Waarom je best voor Be-Housing kan kiezen!

Grote steden in Vlaanderen – kleine tarieven

Enkele toppers in ons assortiment zijn zeker Antwerpen , Brussel en Leuven maar daarnaast hebben we in totaal …. Studio’s te huur in België.

No nonsense – correcte aanpak

Wij geloven in een transparante aanpak. Onze communicatie is rechtstreeks met het bedrijf en de opvolging door onze key accountmanagers geeft een persoonlijke aanpak. Zo kan u zorgeloos uw gasten bij ons laten verblijven. Wij houden u steeds op de hoogte van het verloop.

Tarieven op maat van service

Of u nu gewoon 1 nacht verblijft of enkele maanden en een extra garage nodig heeft, maandelijkse facturatie wenst, wijzigingen in uw reservaties moet aanbrengen afhankelijk van uw project, … Wij zorgen voor een aanpak op maat waardoor we u de beste tarieven kunnen aanbieden.

Korte en lange termijn

U kan al reserveren vanaf 1 nacht of enkele maanden bij ons verblijven. Afhankelijk van onze beschikbaarheid kunnen we u tot op de dag van aankomst accommodatie aanbieden!

Voor 1 persoon of groep

Reist u alleen voor zaken of zoekt u voor een groep werknemers een aantal kamers? Ons ruime aanbod geeft ons de mogelijkheid om groepen ook te aanvaarden. Onze kamers beschikken over 1 – 6 afzonderiljke bedden.

Privé accommodatie

Aan het werk zijn, weg van huis. Het kan soms uitdagend zijn. We laten u graag thuis voelen! Een eigen keuken en sanitaire faciliteiten stellen u in staat om te ontspannen.

Volledig bemeubeld

We bieden een volledig bemeubeld verblijf aan inclusief keukenbenodigdheden, linnen en handdoeken. De gemeenschappelijke wasruimte en tuin zijn de kers op de taart. U hoeft u dus geen zorgen te maken, de accommodatie is gebruiksklaar.

Neem contact op

Stel ons je vraag of laat je gegevens achter zodat wij je kunnen contacteren.

Download Brochure